Zenit

Midsommarhelgen har varit toppen, med förhållandevis låg promillehalt, men höga mätsiffror på socialiseringsskalan. K slog på stort i fredags med en trevlig fest utanför huset i Saltsjöqvarn. Knytiskalaset resulterade i soft umgänge, god mat och lagom nedkylda Pripps Blå-burkar samt smuttande på smarriga polackvodkan Zubrowka. Dessutom kom en jetlagad och krasslig Michelle, nästan direkt från Arlanda och New York, förbi. För mig innebar det, rent konkret, gåvor i form av några amerikanska tidskrifter och en kompis med galna berättelser från det stora äpplet. Naaajz.

I går åts resterna från midsommaraftonen upp till brunch och middag. Sedan spelade jag och K Mario Kart och Zelda, kollade på de härliga ryssarnas framfart i EM och avrundade kvällen med tankeväckande dokumentären Alice och jag.

Alltså, det är sjukt, men jag har blivit helt besatt av Tha Carter III-skivan. Känns lite som när man är nykär och skakar av fumlig upphetsning (och då menar jag inte bara den sexuella läsningen av ordet) och ohämmad glädje. Pulsen är oregelbunden och jag ryser, liksom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0