Dagen efter

I våras försökte Jonas Touremaa, som en av tre tystlåtna och genuint äkta norrlänningar, hitta en partner i Kanal 5:s dejtingsåpa Frusna män söker kärlek. Men eftersom utfallet inte blev det önskade och Gällivaresingeln knappast tog Sverige med samma storm som valsande bonden Karl Petter (eller Gustav med New Orleans för den delen), är Jonas senaste drag en alldeles egen marknadsföringssajt. På Frusna Jonas – mannen, myten & kärleken försöker den här snubben, via någon Kalle Anka-manager vid namn Betsy den Heta, att sälja exklusivt helgumgänge för hysteriska 15 000 kronor.

Och vad fan får man då för de pengarna? Kan man som köpare till exempel kräva sex eller erotisk massage? Rör det sig om en fördold prostitutionsverksamhet? VEM VILL BETALA SÅ MYCKET för att hänga med en butter och småkåt mångsysslare? Ack så många obesvarade frågor.

Tv-profilen är uppenbarligen i allvarlig ekonomisk knipa. Eller så är han ofattbart slö och opeppad på att återvända till sitt gamla nio till fem-jobb. Så här står det på hemsidan:

”Boka honom som kock, entertainer, konferencier, dragplåster,
till möhippan eller som er alldeles egna fiskeguide.
Ja, ni fattar. Jonas kan nästan allt!”

Någon som är sugen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0