Trams24

Efter månader av tisslande och tasslande har sajten Nyheter24 slutligen blivit tillgänglig på nätet. Målet är tydligen att konkurrera med och vara ett alternativ till kvällspressdrakarnas webbversioner, med ett rappt och tydligt rapporterande från nyhets-, nöjes- och sportvärlden. En relativt stor redaktion, på sammanlagt 20 personer, har samlats ihop för att sköta en kontinuerlig uppdatering, dygnet runt och sju dagar i veckan.

Det låter onekligen lovande för den aktualitetstörstande surfaren. MEN. Resultatet är, i den mån man kan och bör uttala sig efter bara några timmars existens på www, inte särskilt imponerande. Allt material är typ rewritade notiser av c-klass, dessutom utan någon som helst längd eller stilistisk skärpa. Vill man söka upp relevant skitinformation är det här helt enkelt inte rätt ställe att uppsöka. Tyvärr. Till och med Msn.se är ett bättre val.

En favorit bland det material jag kollat igenom är en bildtext till artikeln med rubriken "Sveriges snålaste kändisar" (ni fattar nivån på nyhetsvärderingen). Om tiondeplacerade Sanna Bråding står följande:

"Programledaren Sanna Bråding dyker upp de flesta galor och mingel. Ofta med en ny kompis i sällskap. Nu är Sanna dock aktuell med ett fängelsestraff till följd av ett narkotikabrott."

Haha, "aktuell med ett fängelsestraff", det är en rolig formulering det.

----------

I det senaste avsnittet, nummer fyra i ordningen, av min nya favvoserie True Blood gjorde så äntligen Alexander Skarsgård debut. Tyvärr var hela scenen som han medverkade i rätt töntig och den svenske skådespelaren fick en otacksam uppgift att spela skitacool vampyr med axellångt blont hår, som dessutom hänger på "farlig" nattklubb. Men i övrigt älskar jag fortfarande Alan Balls senaste skapelse, en tacky rysarsatir i den djupaste amerikanska södern.

Kommentarer
Postat av: micke

hahaahaaaa

aktuell...

2008-09-30 @ 23:45:53
Postat av: Rickard

vår lilla djurpark börjar växa till sig... jag vet!

2008-10-02 @ 00:43:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0