Hotlanta

Vad är grejen med Hotlanta? Helt galet att så många bra hiphopartister kommer från CNN:s och Coca Colas hemstad. Häromdagen var DN På stan hyggliga nog att tipsa om Playboy Tre (töntigt artistnamn, jag vet) och om den här sidan där hans senaste mixtape Liquor Store Mascot finns tillgängligt för laglydig nedladdning. Bra grejer!

Av ovan nämnda skäl är Atlanta ett resmål som lockar. Inte för att jag direkt skulle våga åka runt på en tur i Young Jeezys, The Dreams, Yung Jocs, T.I.:s eller Ciaras (r'n'b) hemkvarter, men något verkar helt klart vara speciellt med den här pulserande heta och kreativa staden. Eller så är svaret så simpelt som att det är de sjuka klassklyftorna skapar ett alldeles speciellt kreativt klimat. Enligt Wikipedia är Atlanta en av de städer i USA som har det snabbast växande antalet dollarmiljonärer, samtidigt som 24% av befolkningen lever under fattigdomsgränsen.

Nu är det dags att lägga på ett kol. Ett biobesök med Kajsa står näst på agendan. Adventureland av Supersugen-regissören Greg Mottola är förhoppningsvis så bra som jag tror och hoppas på (tyvärr väldigt oklart om/när den går upp på svenska biografer).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0